Saunasaari vuonna 2025

20.6.2022

Onko Saunasaaren mökit enään osastolla?

 

Olen todella huolissani.


Tänä kesänä, juuri juhannuksen kynnyksellä, on kolme varausta koko kesälle. Tällä määrällä ei enää saarta kannata ylläpitää. Saari on tarkoitettu 001 jäsenten lomaan, virkistäytymiseen ja rentoutumiseen. Onko aika ajanut tämän paikan ohi? Nyt tarvitaan teidän aktiivisuutta tai muutoin kevät/syyskokous päättää paikan kohtalosta.

Olen viettänyt rentouttavia vapaita saaressa ja hyvin usein aloittanut myös lomani siellä. Paikka, jossa saa nollata ajatuksia ja vaan olla muutenkin. Ihan mahtava paikka. Tuleva kesä on minulle joka tapauksessa valitettavasti viimeinen siellä, koska syksyllä joku muu siirtyy tilalleni saaren digitaalisen ylläpidon hoitoon. Alan ja liiton vaihto tuo valitettavasti myös negatiivisia asioita tullessaan.

Ensi vuonna on virkistyspaikan 50-vuotisjuhlat. Suunnitelmissa on järjestää kunnon juhlat sen kunniaksi. Ovatko ne samalla viimeinen saaressa järjestettävä tilaisuus? Sen päätätte TE! Te, jotka sitä käytätte tai oikeastaan TE, jotka sitä ette käytä!

Käyttäkää saaren mahdollisuuksia, ettei edes tarvitse miettiä sen jatkoa. Se tulee olemaan osastolle sekä myös jäsenille iso menetys, jos saunasaaresta pitää luopua. On todella sääli edes miettiä paikasta luopumista. Ikinä eikä mistään tule löytymään tuollaista paikkaa kuin saunasaari on.

-Marko-